

אם יש מקום בעולם שבו אוכל צמחוני הוא לא רק אפשרות, אלא דרך חיים – זה הודו. תארו לעצמכם שולחן שופע בצבעים עזים, עם תבשילים סמיכים וריחניים שמתבשלים שעות באיטיות על אש קטנה, לחמים הודיים רכים שיצאו זה הרגע מהמחבת החמה, מנות רחוב ממכרות שיגרמו לכם לרצות עוד ועוד – והכל, כולו, צמחוני לחלוטין, אבל עמוק בטעמים ומלא בסיפוק! המטבח ההודי הוא אומנות של איזון בין טעמים – מתוק, חריף, חמוץ, מריר ומלוח נפגשים בכל ביס, עם תיבול עמוק ומדויק שגורם לכל מנה להפוך לחוויה. הדאלים החמימים שמחבקים את הלשון, קארי הירקות העשירים עם קוקוס ושורשים ארומטיים, צ’אטני ירוק ולוהט שמרענן כל ביס, והלחמים ההודיים – נאן זהוב וצ’פאטי רך – שמחברים הכל יחד לכל ביס מושלם. בדיוק את החוויה הזו אתם הולכים ליצור בעצמכם בסדנה הצמחונית שלי. נכין יחד את התבשילים הכי עשירים, מנות הרחוב הכי קריספיות, ונצלול לתוך עולם של טעמים שמוכיח שאוכל צמחוני יכול להיות הדבר הכי מסעיר ומגרה שטעמתם אי פעם. נו, אז… מתחילים כבר את ניחוח הכמון עולה באוויר, את הארומות של השום הג'ינג'ר? יאללה, בואו לבשל!

🍮 ומה עם קינוח? כי אין סעודה הודית בלי משהו מתוק לסיום!
🍯 גולאב ג’אמון כדורי בצק גבינה רכים בסירופ מתובל בהל וזעפרן. 🥭 לאסי מנגו קר ומתקתק משקה יוגורט חלק שיסגור את הארוחה בצורה מושלמת. ☕ צ'אי מסאלה הודי מסורתי תה הודי ארומתי ומלא טעם עם חלב, ג'ינג'ר טרי ותבלינים שלמים

🍛 מה נבשל יחד?
**ביחד אנחנו נבשל מספר מנות פתיחה ומנות קארי וצ'אי - סך הכל נכין יחד בין 4-6 מנות כשאת שאר המנות אכין בעצמי**
תפריט לדוגמא*
🥘 עוברים למנה העיקרית – עולם של טעמים עמוקים ומחממים
הודו ידועה בתבשילים שלה – תבשילים שדורשים זמן, אהבה וסבלנות, אבל בסוף כל שנייה שווה את זה! 🥘 מלאי כופתא כופתאות קרמיות מתפו"א וגבינת פאניר בקארי קשיו ועגבניות עשיר, בניחוחות קינמון וגראם מסאלה וקרם קוקוס 🍲 דאל מקהאני תבשיל עדשים חלק וקטיפתי שמתבשל שעות על אש קטנה, עם חמאה, שום וג’ינג’ר טרי. 🌿 פלאק פאניר תבשיל תרד וגבינה הודית מסורתית – תרד טרי שמתבשל לרוטב חלק, סמיך וירוק עז, שבתוכו שוחים קוביות של פאניר ביתי, ברוטב ריחני שאין לו תחליף. 🥕 קארי ירקות הודי מסורתי מבחר של ירקות טריים שמתבשלים יחד בקארי עשיר, עם גראם מסאלה, ולימון טרי שמדגיש את כל הטעמים. 🥔 אלו גובי כרובית ותפוחי אדמה בהשראה הודית – תבשיל קלוי עם כורכום, כמון, שום ונגיעות של כוסברה קצוצה.

🌟 מתחילים עם מנות הפתיחה – ביס ראשון מחוויית הרחוב ההודית
בהודו, כל ארוחה מתחילה בטעימה קטנה וממכרת, ואנחנו לא הולכים לשבור את המסורת הזו! 🥟 סמוסות הודיות קריספיות משולשי בצק פריכים, ממולאים בתערובת מתובלת של תפוחי אדמה, אפונה, חומוס, צימוקים וכוסברה טרייה, לצד צ’אטני תמרינדי מתקתק-חריף וצ'אטני ירוק. 🌿 פאני פורי – הכדורים המתפוצצים של הודו! כדורים קראנצ’ים קטנים ממולאים בירקות, טובלים במי תמרינדי חריפים-מתוקים שמתפוצצים בפה בכל ביס. 🥜 בהאל פורי – סלט הרחוב הכי ממכר שילוב של תפוצ’יפס הודי קראנצ’י, יוגורט סמיך, צ’אטני חריף-מתוק, ונגיעות של רימונים טריים. 🔥 צ’פאטי רך וחמים לחם הודי דק שנאפה על מחבת ברזל לוהטת, עם ניחוח משגע של חיטה טרייה. 🍋 צ’אטני מנגו ירוק וקוקוס צ'אטני ירוק, לימוני, מטריף וחריף שמרענן כל ביס. 🍯 צ'אטני תמרינדי עשיר מתקתק, חמצמץ וקרמלי, שמתאים לכל מנה על השולחן.

**ביחד אנחנו נבשל מספר מנות פתיחה ומנות קארי וצ'אי - סך הכל נכין יחד בין 4-6 מנות כשאת שאר המנות אכין בעצמי**
****הרכב המנות יכול להשתנות בהתאם לעונה, בקשות לקוח וסתם בגלל מצב הרוח של השף**
👩🍳 איך זה עובד?
משך הסדנה: כ-3 שעות של בישול, למידה ואכילה משותפת. מתאים לזוגות, משפחות, קבוצות חברים, אירועים פרטיים.
אני מביא איתי את כל מה שצריך – אתם מביאים תיאבון!
הסדנה מותאמת אישית לטעמים שלכם – כולל אפשרות להתאמות לטבעונים וללא גלוטן.
📌 רוצים לחוות את הודו כמו שצריך? זה הזמן להזמין מקום!
📩 שלחו לי הודעה ונמצא לכם את הסדנה המושלמת!
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |