top of page

אם יש דבר אחד שאי אפשר לשכוח מהודו, זה אוכל הרחוב. דוכנים עמוסים בכל פינה, מוכרים שמקפיצים וטוחנים תבלינים בתנועות מיומנות, קולות של שמן מבעבע, ניחוחות משכרים של כמון, כוסברה וצ’אטני חריף-מתוק, וזרם בלתי נגמר של אנשים שמתענגים על ביסים קטנים וממכרים. אוכל הרחוב ההודי הוא לא רק אוכל – הוא חוויה. זה השילוב המושלם של פריכות מתפצפצת, חריפות עדינה, מתקתקות מרעננת, וחמיצות שמקפיצה כל ביס. זו הרמוניה של טעמים שמתנגשת בפה כמו פסטיבל צבעים – סמוסות חמות עם מילוי מתובל, פאני פורי קריספי שמתפוצץ בפה, צ’אטנים ריחניים שנספגים בתפוצ’יפס הודי, וצ’אי מסאלה מתוק שמרגיע את כל החושים. אבל זה לא הכול! בסדנה הזו נלמד לא רק את מאכלי הרחוב המפורסמים שכולם מכירים, אלא גם נצלול אל תוך חומרי גלם מסקרנים, מנות מפתיעות ופחות מוכרות – אבל לא פחות מדהימות! נגלה טעמים חדשים, נבין איך שילובי תבלינים יוצרים קסם בכל ביס, וניכנס לעומק הסודות שהופכים את המטבח ההודי לחגיגה שאין לה סוף. 🔥 רוצים להרגיש את הודו בביס? בואו נטגן, נערבב, נטבול ונתענג יחד!

חגיגת אוכל הרחוב ההודי!

מסע הודי בין שווקים, תבלינים וטעמים

_six_perfectly_round_ultra-crispy_pani_puri_shells_arranged_in_a_circle_on_a_low_hand-hamm

🍩 ונסיים במתוק – כי אי אפשר בלי!

🍯 גולאב ג’אמון כדורי בצק רכים וספוגיים, שוחים בסירופ סוכר מתובל בהל וזעפרן. 🥭 לאסי מנגו משקה יוגורט מתקתק עם מנגו ותבלינים, שסוגר את הארוחה בצורה מושלמת. ☕ צ'אי מסאלה הודי מסורתי התה ההודי האגדי, שמחמם את הנשמה עם תערובת תבלינים ייחודית.

_three_golden-brown_gulab_jamun_balls_plum-sized_smooth_with_fine_surface_cracks_gently_re

🍛 מה נבשל יחד?

**ביחד אנחנו נבשל מספר מנות פתיחה ומנות קארי וצ'אי - סך הכל נכין יחד בין 4-6 מנות כשאת שאר המנות אכין בעצמי**

תפריט לדוגמא*

🥘 נעבור למנות שיחממו לכם את הלב…

🍲 צ’ולה בהטורה קארי חומוס עוצמתי, מוגש לצד לחם רחוב נפוח, רך ומתפוצץ בטעמים. 🍛 קאטי רול רול רחוב הודי, עשוי צ’פאטי מגולגל עם תיבול מיוחד, ירקות, פאניר/עוף וביצה. 🍚 פוהה ארוחת הבוקר של הרחוב ההודי – אורז תפוח מוקפץ עם בוטנים, עלי קארי, בצל ולימון טרי.

_a_steaming_bowl_of_classic_punjabi_chole_curry_served_in_a_medium-deep_hand-hammered_copp

נתחיל עם ביסים קטנים – טעימות רחוב הודיות שלא תוכלו להפסיק לאכול:

🥟 סמוסות הודיות קריספיות משולשי בצק פריכים ממולאים בתערובת מתובלת של תפוחי אדמה, אפונה, כוסברה ותבלינים, מוגשים לצד צ’אטני תמרינדי וצ’אטני ירוק. 🥗 בהאל פורי סלט רחוב ממכר עם תפוצ’יפס הודי קראנצ’י, יוגורט סמיך, צ’אטני מתוק-חריף, רימונים טריים וירקות קצוצים. 🌶 צ’אטני פורי שילוב מושלם של קריספיות, חמיצות וחריפות, כדרוים קריספייםממולאים במי תמרינדי, ירקות ותבלינים עזים. 🍋 צ’אטני מנגו ירוק מטבל מרענן ועוקצני שמשדרג כל ביס. 🍢 בטטה ואדה קציצות תפו”א מתובלות, פריכות מבחוץ ורכות מבפנים, המוגשות לצד צ’אטני קוקוס חריף.

_two_semicircles_of_thin_samosa_dough_rest_on_a_dark_wooden_board_lightly_dusted_with_flou

**ביחד אנחנו נבשל מספר מנות פתיחה ומנות קארי וצ'אי - סך הכל נכין יחד בין 4-6 מנות כשאת שאר המנות אכין בעצמי**

**​​**הרכב המנות יכול להשתנות בהתאם לעונה, בקשות לקוח וסתם בגלל מצב הרוח של השף**​

​​👩‍🍳 איך זה עובד?

משך הסדנה: כ-3 שעות של בישול, למידה ואכילה משותפת. מתאים לזוגות, משפחות, קבוצות חברים, אירועים פרטיים.

אני מביא איתי את כל מה שצריך – אתם מביאים תיאבון!

 

הסדנה מותאמת אישית לטעמים שלכם – כולל אפשרות להתאמות לטבעונים וללא גלוטן.

📌 רוצים לחוות את הודו כמו שצריך? זה הזמן להזמין מקום!

📩 שלחו לי הודעה ונמצא לכם את הסדנה המושלמת!

המלצות
21951020_1854914701504087_152132446168016111_o.jpg

מה מספרים על ארוחות השף והסדנאות שלנו?

happy_costumer

בועז

נהננו מסדנת בישול יוצאת דופן של שחף! 
זה התחיל בנכונות לבשל כל מה שרצינו, המשיך בהגעה שלו עד ביתנו, בגמישות בזמנים, מיקומים וגישות. והשיא היה הסדנה עצמה, בה למדנו לבשל מטעמים הודיים נפלאים, בהדרכה מקצועית ואדיבה של איש רב אשכולות, בעל ידע נרחב בקולינריה הודית, ואהבה אמיתית לעולם הזה.
השראה, הנאה, טעם נהדר, חברה טובה, איש שיחה חכם, ובאמת חוויה פנטסטית.

המלצנו לחברינו ונמשיך לעשות כך.

תודה

bottom of page