
🔥 בואו לגלות את הקסם של המטבח ההודי הבשרי – עושר של טעמים, תבלינים עמוקים ובישול שמספר סיפור של מסורת ואהבה. דמיינו שולחן ערוך בכל טוב – קערות מהבילות עם קארי סמיך וניחוחות משכרים של כמון, ג'ינג'ר וקינמון, חתיכות עסיסיות של עוף ובשר שמתבשלות לאטן ברוטבים עמוקים, צ'פאטי טרי שיוצא מהמחבת, ואורז בסמטי מתובל שממלא את האוויר בריחו. זו לא סתם ארוחה – זו חוויה, מסע שלם לתוך הלב הפועם של הודו. המטבח ההודי הבשרי הוא אומנות של תיבול, איזון מדויק בין חמיצות, חריפות ומתיקות עדינה. כל תבשיל נבנה בשכבות של טעמים, בושל בסבלנות, וכל ביס בו מרגיש כמו חיבוק מנחם. אם אתם אוהבים אוכל עשיר ומלא באופי, סעודת השף הבשרית הזו תיקח אתכם למסע קולינרי בלתי נשכח – עד אליכם הביתה. אני אבשל, אספר לכם את הסיפורים מאחורי המנות, ואתם? רק תשבו, תריחו, תטעמו ותתענגו. ✨ הודו הבשרית מחכה לכם – מוכנים לצלול לתוך עולם של תבלינים וריחות ממכרים?

🍮 ומה עם קינוח? כי אין סעודה הודית בלי משהו מתוק לסיום!
כי אי אפשר בלי לסיים בטעם טוב 🍯 גולאב ג’אמון כדורי בצק ספוגים בסירופ מתובל בהל וזעפרן. 🥭 לאסי מנגו קר ומתקתק משקה יוגורט קרמי שירגיע את החריפות. ☕ צ'אי מסאלה מתובל תה הודי מסורתי עם חלב ותבלינים.

🍛 ומה מחכה לכם בארוחה?
🍗 סעודת השף הבשרית – מסע של טעמים עמוקים וניחוחות משכרים
תפריט לדוגמא*
🥘 עוברים למנה העיקרית – תבשילים סמיכים ומחממים
המנות ההודיות המסורתיות לוקחות את הזמן שלהן, מתבשלות שעות על אש קטנה, והתוצאה? עושר טעמים שאין לו תחליף! 🍲 קארי כבש נימוח נתחי כבש בבישול איטי עם תערובת מסאלה ייחודית, עגבניות טריות וקרם קשיו, שמעניקים לו מרקם רך וטעם עמוק. 🔥 עוף בטנדורי – עסיסי ומלא טעמים נתחי עוף שעברו מרינדה של יוגורט ותבלינים, ונצלו בתנור לוהט עד לקבלת צבע אדום עמוק וחריכה מושלמת. 🥘 בריאני עוף ארומטי אורז בסמטי עם חתיכות פרגית מתובלות, אגוזים, זעפרן ועלי קארי, שמתמזגים יחד למנה הודית מפוארת ומלאת ניחוחות. 🌿 פלאק פאניר – חגיגה של תרד וגבינה הודית רוטב תרד חלק וקרמי שמתבשל עם קוביות פאניר ביתי, מתובל בגראם מסאלה וזרעי כמון קלויים. 🥔 אלו גובי – כרובית ותפוחי אדמה בתיבול עמוק ירקות קלויים עם כורכום, כמון, שום ונגיעות של כוסברה קצוצה – תוספת מושלמת לכל קארי. 🔥 צ’פאטי טרי ונאן שום חמאה לחמים הודיים קלאסיים שנאפים על מחבת ברזל לוהטת ומוגשים חמים ורכים.

🌟 מתחילים עם מנות הפתיחה – ביס ראשון מהמטבח ההודי המסורתי
בהודו, כל ארוחה טובה מתחילה בביס קטן, מתובל ומפתיע – ואנחנו שומרים על המסורת! 🥟 סמוסות הודיות קריספיות משולשי בצק זהובים ופריכים, ממולאים בתערובת עשירה של תפוחי אדמה, אפונה, חומוס ותבלינים אותנטיים, לצד צ’אטני תמרינדי מתקתק וצ’אטני ירוק מרענן. 🍢 קבב הודי עסיסי נתחי בקר טחון עם שום, ג’ינג’ר ותערובת תבלינים מסורתית, צלויים על אש גלויה לקבלת טעמים עמוקים ומרקם מושלם. 🍛 בהאל פורי – סלט הרחוב הכי ממכר שילוב מדויק של תפוצ’יפס הודי קראנצ’י, יוגורט סמיך, צ’אטני חריף-מתוק, רימונים טריים, בצל וכוסברה – ביס שמתפוצץ בפה! 🔥 צ’אטני מנגו ירוק וקוקוס מתבל מרענן, לימוני וחריף קלות, שמוסיף ניצוץ לכל ביס. 🍯 צ'אטני תמרינדי עשיר מתקתק, חמצמץ וקרמלי – בדיוק מה שצריך כדי לאזן את הטעמים!

**ביחד אנחנו נבשל מספר מנות פתיחה ומנות קארי וצ'אי - סך הכל נכין יחד בין 4-6 מנות כשאת שאר המנות אכין בעצמי**
****הרכב המנות יכול להשתנות בהתאם לעונה, בקשות לקוח וסתם בגלל מצב הרוח של השף**
👩🍳 איך זה עובד?
משך הסדנה: כ-3 שעות של בישול, למידה ואכילה משותפת. מתאים לזוגות, משפחות, קבוצות חברים, אירועים פרטיים.
אני מביא איתי את כל מה שצריך – אתם מביאים תיאבון!
הסדנה מותאמת אישית לטעמים שלכם – כולל אפשרות להתאמות לטבעונים וללא גלוטן.
📌 רוצים לחוות את הודו כמו שצריך? זה הזמן להזמין מקום!
📩 שלחו לי הודעה ונמצא לכם את הסדנה המושלמת!
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |